Районна рада
П`ятниця, 29.03.2024, 08:22
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів
Минулого тижня з робочою поїздкою в районі перебував голова Рівненської обласної ради Кириллов М.М., його супроводжували голова районної ради Пастух О.В., голова районної державної адміністрації Кондик В.М. та Радивилівський міський голова Карапетян М.А.. Він ознайомився з роботою ДП «Радивилівський комбінат хлібопродуктів». Директор підприємства, депутат обласної ради Железняк В.М. поряд із здобутками підприємства звернув увагу обласного керівництва на такі проблеми: підприємство потребує модернізації, переходу на нові технології та вирішення проблем з реалізацією продукції. Для цього підприємству важко обійтися без державної підтримки. Під час перебування обласного керівника у ДП СЛАП «Радивилівський держспецлісгосп» порушувалось питання збереження підприємства, недопущення необдуманої реорганізації. Михайло Михайлович підтримав колектив і її керівника Мащука В.Г. в тому, що підприємство слід зберегти, адже воно працює ефективно. Більш того, наповнює бюджет району, забезпечує люде ... Читати далі »
Переглядів: 633 | Додав: Райрада | Дата: 22.10.2014

За участю голови районної ради Олександра Пастуха та його заступника Петра Ковальчука, першого заступника голови райдержадміністрації Івана Школяра відбулася нарада із сільськими головами по актуальних питаннях роботи місцевих рад. Так, зокрема за участю керівників органів місцевого самоврядування, управління Держземагентства та КП «Радивилівтеплосервіс», яке обслуговує водонапірні башти та водогони, розглянуто можливість передачі в оренду земельних ділянок об’єктів водопостачання. Впорядкування землекористування біля водонапірних башт дозволить забезпечити дотримання законодавства про використання надр, споживачам покращити якість питної води та уберегти її від можливого забруднення, а також зекономити кошти бюджету і споживачів на придбання дозвільних документів. Голова районної ради Олександр Пастух акцентував увагу на пожвавлення роботи по організації вивезення побутових відходів в сільській місцевості, поділився досвідом з організацією цієї роботи в територіальних громадах сусідні ... Читати далі »
Переглядів: 655 | Додав: Райрада | Дата: 09.10.2014

На минулому тижні  в рамках реалізації проекту «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування» сільські голови району  опановували інтернет як інструмент спілкування з місцевою громадою. Даний проект є частиною Національного плану дій у рамках «Партнерства «Відкритий уряд», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 220-р.  Ініціює  впровадження проекту  в районі  Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації за підтримки районної ради і  райдержадміністрації . Метою проекту є підвищення рівня використання сільськими головами, секретарями сільських рад  наявних е-послуг та інструментів електронного урядування шляхом отримання нових знань і участі в інформаційній кампанії.

Серед  завдань проекту - проведення тренінгів для різних груп населення з питань опанування механізмів електронного урядування з тим, щоб впливати на законотворчий ... Читати далі »

Переглядів: 604 | Додав: Райрада | Дата: 28.04.2014

Нова процедура державної реєстрації права власності з видачею свідоцтва на об’єкт нерухомого майна державної або комунальної власності

         12 лютого 2014 року набирає чинності постанова Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2013 року № 868 «Про затвердження Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і Порядку надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно» (далі Постанова), якою вводяться нові правила у процедурі державної реєстрації прав на нерухоме майн ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: Райрада | Дата: 29.01.2014

« 1 2 ... 16 17 18
Насамперед
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада