Районна рада
Четвер, 25.04.2024, 21:48
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

Шановні краяни!

Наближається відзначення Нового Року та Різдва Христового. Кожен з нас підводить підсумки року, що минає. Усі згадують приємні та не дуже моменти, аналізують та задають запитання, а чи могло бути інакше, краще. Рік, що минає, приніс нам немало розчарувань та смутку, він оголив наші найболючіші проблеми. Але ми і не сиділи, склавши руки. Намагалися зробити нашу домівку кращою, працювали задля спільного добробуту та здійснення наших мрій.

Наближається величне свято — світле Різдво Христове. Воно символізує початок, зародження віри. Вселяє надію на досягнення чистоти помислів та правильності ідей. Кожен має відчути себе невід’ємною частинкою великого суспільного механізму. Бо загальна справа — це, водночас, і справа кожного. І лише у випадку усвідомлення цього, наші спільні мрії можут ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: Райрада | Дата: 30.12.2015

Перелік вільних площ об’єктів нерухомого майна, що є спільною власністю територіальних громад району,які можуть бути передані в оренду

Станом на 01/12/2015

м. Радивилів, вул. І.Франка,2*, ІІ-й поверх

45,2 м.кв, придатне для використання, офісне приміщення

м. Радивилів, вул. І.Франка,2,  підвальне приміщення

14,2 м.кв., потребує ремонту, для ведення господарської діяльності  не забороненої чинним законодавством

м. Радивилів, вул. І.Франка,2, підвальне приміщення

63,1 м.кв, потребує ремонту, для ведення господарської діяльності  не забороненої чинним законодавством

м. Радивилів, вул. І.Франка,2,  ІІ-й поверх

23,6 м.кв, придатне для використання, офісне приміщення

*(вул.І.Франка,2 - приміщення колишнього побуткомбінату)

... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Райрада | Дата: 23.12.2015

11 грудня 2015 року під головуванням В.М. Кондика, за участі голови райдержадміністрації О.В. Ващука, у залі засідань Радивилівської районної ради відбулось перше пленарне засідання 2-ї сесії районної ради сьомого скликання. Участь у роботі сесії, із 34 обраних депутатів районної ради, взяли 32 депутата районної ради, а також  начальники управлінь, відділів, секторів РДА, голови сільських рад, виконавчий апарат районної ради, керівники районних служб, організацій, підприємств, установ.

На першому пленарному засіданні розглядались питання: «Про положення про постійні комісії Радивилівської районної ради сьомого скликання», «Про постійні комісії Радивилівської районної ради сьомого скликання», «Про присвоєння рангу голові Радивилівської районної ради сьомого скликання», «Про надбавку за вислугу років заступнику голови рай ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: Райрада | Дата: 17.12.2015

В пятницю, 11 грудня ц.р. об 11 год. 00 хв. в залі засідань Будинку органів управління відбудеться перше пленарне засідання другої сесії районної ради сьомого скликання. З порядком денним можна ознайомитися тут.

Переглядів: 502 | Додав: Райрада | Дата: 09.12.2015

Шановні депутати,

голови територіальних громад,

працівники органів місцевого самоврядування!

В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування. Це свято, до якого причетні тисячі людей, котрі трудяться на нелегкій, відповідальній самоврядній ниві, хто своєю працею сприяв і сприяє утвердженню в українському суспільстві принципів народовладдя, демократії. Всі ми – одна родина, в якої спільна мета, спільні інтереси, єдине теперішнє і майбутнє – це наша рідна Радивилівщина, це наша незалежна Україна.

Нехай День місцевого самоврядування об&rsq ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: Райрада | Дата: 05.12.2015

30 листопада 2015 року відбулось перше пленарне засідання сесії Радивилівської районної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь 34 новообрані депутати районної ради.

На порядок денний сесії було винесено три питання: «Про обрання голови районної ради сьомого скликання», «Про обрання заступника голови районної ради сьомого скликання», «Про постійні комісії районної ради сьомого скликання». 

Розпочала пленарне засідання голова Радивилівської районної виборчої комісії  Омеляненко Г.М., яка оголосила результати виборів депутатів до Радивилівської районної ради сьомого скликання та вручила посвідчення новообраним депутатам.

На посаду голови Радивилівської районної ради обрано Кондика Володимира Миколайовича, голову районної організації Всеукраїнського об’єднання «С ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: Райрада | Дата: 01.12.2015

Нам випала важка та почесна місія – стати на захист Вітчизни. Своєю рішучістю та високим бойовим духом ми з честю протидіємо російській агресії на Сході України.

Тисячі вірних синів і доньок Рівненщини стали на шляху ворожої орди та зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність держави. Ми довели, що українці – нація не покірних рабів, а народ, який гідний бути господарем у власному домі.

І хоча розгортання повномасштабної військової агресії з боку Російської Федерації вдалося зупинити, сьогодні, як ніколи, нам потрібна рішучість. На даному етапі здійснюється нарощення Збройних Сил України, в тому числі й підрозділів територіальної оборони.

З цією метою створюються загони оборони, які залучатимуться до виконання заходів територіальної оборони виключно в межах адміністративно-територіальних одиниць, де вони створені (сформовані).

З оголошенням повномасштабної мобілізації, призначений особовий склад призваний на військову службу набув ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: Райрада | Дата: 17.11.2015

30 вересня 2015 року під головуванням О.В. Пастуха, за участі голови райдержадміністрації О.В. Ващука,  відбулось пленарне засідання 53-ї чергової сесії районної ради. Участь у роботі сесії, із 42 обраних депутатів районної ради, взяли 24 депутати районної ради, а також  начальники управлінь, відділів, секторів РДА, виконавчий апарат районної ради, керівники районних служб, організацій, підприємств, установ, сільські голови.

На сесії районної ради розглянуто 20 питань. Ключові  питання сесії: «Про підготовку господарського комплексу  Радивилівського району до роботи  в  осінньо-зимовий  період  2015-2016 років» та  «Про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік».

Звіти про проведену роботу у 2014-2015 роках представили керівник КП «Аптека» Гармадій І.Б. та редактор Радивилівської районної редакції проводового радіомовлення Грановська Л.І.. Відзвітували про виконання делегованих повн ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: Райрада | Дата: 20.10.2015

За ініціативи Федерації профспілок України на сайті Президента України зареєстрована електронна петиція  з проханням повернути санаторне лікування застрахованих осіб за рахунок соцстраху: https://petition.president.gov.ua/petition/10961

Прохання небайдужих звернутися за вказаною ссилкою і підтримати петицію.

Інформація для ознайомлення 1,

Переглядів: 484 | Додав: Райрада | Дата: 06.10.2015

З 1 липня 2015 року в м. Дубно працює місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Метою діяльності центру є забезпечення рівного доступу громадян до правової допомоги з метою захисту своїх прав. Незахищеним категоріям безкоштовно надаються послуги адвокатів для представництва їхніх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах. Робота адвокатів оплачується державою. За три місяці роботи центром було прийнято 186 громадян сорока трьом із яких надана допомога адвоката.Основні категорії питання за якими звертаються до нас громадяни стосуються їх соціального забезпечення земельного спадкового права вирішення адміністративних спорів. З метою спрощення доступу жителів громади до безоплатної правової допомоги 5 жовтня 2015 року з 12 до 17 години в приміщенні Радивилівського районного управління юстиції , що знаходиться за адресою: м.Радивилів, вул. Кременецька 52 працівниками Дубенського місцевого центру буде проводитися виїзний прийом громадян.

Зап ... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: Райрада | Дата: 29.09.2015

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 »
Насамперед
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада