Районна рада
П`ятниця, 29.03.2024, 10:21
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

За дорученням голови районної ради О.В. Пастуха, відділом з питань комунальної власності районної ради взято участь у огляді ЗНЗ, які знаходяться на території Радивилівського району та перебувають у районній комунальній власності, на предмет їх готовності до нового навчального року. Огляд закладів освіти був організований відділом освіти Радивилівської РДА за участю фахівців Радивилівського районного сектору ГУДСНС України в Рівненській області та Млинівського міжрайонного управління ДСЕС у Рівненській області.  

Узагальнюючи отриману інформацію, можна зазначити, що 67 % (16) закладів  готові до нового навчального року. 33% (8) закладів працюють над поставленими їм завданнями та зобов’язались до кінця серпня усунути виявлені недоліки. Основною проблемою багатьох шкіл району є заміна дахів. Відділ освіти не має можливості робити капітальні вкладення у ці роботи, тому на даний час більшість аварійних дахів шкіл не відремонтовано, що призводить до ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: Райрада | Дата: 18.08.2015

У зв’язку із внесенням змін до наказу Міністерства юстиції України від 07 липня 2015 року № 1159/5 «Про реалізацію пілотного проекту у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень щодо попередньої подачі заяв», з 01 серпня 2015 року в управліннях юстиції Рівненської області запроваджується пілотний проект у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно щодо попередньої подачі заяв на реєстрацію таких прав.

Зазначений проект надає можливість заінтересованим особам (замовники будівництва об’єктів містобудування, особи, які брали участь у фінансуванні будівництва цих об’єктів, а також сільгосптоваровиробники) звертатися із заявами щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно для їх попереднього розгляду управліннями юстиції області.

При цьому, відповідні заявники наділяються правом з використанням спеціального програмного забезпечення, встановленого державним підприємством «Національні інформа ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Райрада | Дата: 11.08.2015

Переглядів: 486 | Додав: Райрада | Дата: 31.07.2015

19 травня в залі засідань Радивилівської районної ради, Радивилівської райдержадміністрації, міської та сільських рад, представників підприємств, установ, організацій, громадськості відбулась нарада по обговоренню реформи місцевого самоврядування щодо формування спроможних громад. Доповідачами по зазначеному питанню були запрошені заступник голови Рівненської обласної ради Павлюк С.І. та директор офісу реформ у Рівненській області Сивий Р.П.

Павлюк С.І., заступник голови обласної ради висвітлив  законодавчі підстави та переваги  об’єднань   територіальних громад. Зокрема зазначив, що при об’єднанні територіальних громад фінансування буде здійснюватися в напрямку з державного бюджету до об’єднаної громади, якщо територіальні громади не об’єднаються – вони не будуть фінансуватися з державного бюд ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: Райрада | Дата: 20.05.2015

Відбулось засідання районної робочої групи з підготовки перспективного плану формування територій громад Радивилівського району, створеної спільним розпорядженням голови районної ради Пастуха О.В. та в.о. голови РДА Школяра І.В. До складу робочої групи увійшли: Пастух О.В., голова районної ради, в.о. голови райдержадміністрації Школяр І.В., керівники структурних підрозділів РДА, голови міської і сільських рад, представники Радивилівського РВ УМВС, Радивилівського відділення Дубенської ОДПІ та ін.

Голова районної ради Пастух О.В. зауважив, що лише при об’єднанні територіальних громад буде можливість утримувати бюджетну сферу у селах району. Голови міської і сільських рад висловили свої погляди щодо перспектив та можливостей об’єднання територіальних громад.

Щодо вироблення єдиної стратегії формування територій громад Радивилівського району головам сільських рад доручено провести сходи сіл, сесії сільських рад, обговорення даного питання з підприємцями на п ... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: Райрада | Дата: 30.04.2015

27 березня цього року у Ситненській сільській раді побували керуючий справами районної ради  Тимошейко А.Г. та головний спеціаліст загального відділу виконавчого апарату районної ради Ботвинник Я.В.

Метою візиту представників районної ради було надання методичної допомоги щодо правильного оформлення розпорядчих документів та протоколів сесій сільської ради. За наслідками вивчення документації надано ряд практичних порад сільському голові Гуменюку А.Д. та секретарю сільської ради Орловській Ж.Б. та підготовлена довідка, яка буде обговорена на нараді виконавчого апарату районної ради. 

Переглядів: 476 | Додав: Райрада | Дата: 09.04.2015

Радивилівське районне управління юстиції повідомляє, що 25 березня 2015 року набрав чинності Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо уточнення повноважень нотаріусів та особливостей реєстрації похідних  речових прав на земельні ділянки сільськогосподарського призначення".

      Відтепер договір оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення може бути зареєстрований у приватного або державного нотаріуса Рівненської області, незалежно від місця знаходження земельної ділянки.

      Додаткові  консультації з цього питання надає:

Радивилівське районне управління юстиції, що знаходиться за адресою: м.Радивилів, вул. Кременецька,52, тел.4-33-17;

реєстраційна служба Радивилівського районного управління юстиції, що знаходиться за адресою: м.Радивилів, вул.Почаївська,25, тел.4-19-26;

Радивилівська районна державна нотаріальна контора, що знаходитьс ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: Райрада | Дата: 09.04.2015

 У середу, 11 лютого цього року, у кабінеті голови районної ради Пастуха О.В. відбулося засідання круглого столу з нагоди історичної дати – 70-річчя Перемоги над фашизмом, ініціатором якого став голова районної ветеранської організації В.Бондар. У засіданні також взяли участь: керівник апарату райдержадміністрації Л.Орищина, міський голова М.Карапетян, начальник районного відділу культури Т.Шуст, заступник начальника відділу освіти І.Киричук, голова громадської ради при райдержадміністрації В.Ярмусь, заступник голови районної ветеранської організації В.Ящук, голова міської ветеранської організації Д.Воронко і Є.Гудима. Відкриваючи круглий стіл, голова районної ради О.Пастух зауважив, що ми маємо віддати належну шану живим воїнам, безпосередньо причетним до творення Перемоги і вшанувати світлу пам'ять полеглих учасників минулої війни. Для цього потрібно прийняти план заходів ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: Райрада | Дата: 11.02.2015

5 лютого 2015 року у виконавчому апараті районної ради за участю голови районної ради Пастуха О.В. було проведено навчання з керівниками фракцій, головами постійних комісій та працівниками виконавчого апарату районної ради. Із вступним словом виступив Пастух Олександр Володимирович, голова районної ради. Про порядок формування районного бюджету у 2015 році проінформувала Мартинюк О.С., начальник фінансового управління РДА. Про порядок підготовки Програми економічного і соціального розвитку Радивилівського району на 2015 рік розповіла Орищина Л.М., керівник апарату РДА. Про порядок внесення депутатського запиту та депутатського звернення депутатами районної ради згідно Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», а також про нове в антикорупційному законодавстві ознайомила присутніх Салійчук Н.В., начальник юридичного відділу районної ради . Питання уч ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: Райрада | Дата: 06.02.2015

« 1 2 ... 15 16 17 18 »
Насамперед
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада