Районна рада
П`ятниця, 29.03.2024, 12:20
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Відбулося засідання 6-ї сесії
11:23
Відбулося засідання 6-ї сесії

23 лютого 2016 року під головуванням голови районної ради                   В. Кондика, за участі голови райдержадміністрації О. Ващука  відбулось пленарне засідання 6-ї чергової сесії районної ради сьомого скликання. Участь у роботі сесії взяли 28 депутатів. На пленарному засіданні були присутні голови сільських рад, начальники стуктурних підрозділів РДА, представники установ, підприємств, організацій.

На порядок денний сесії було винесено 26 питань, ключовими з яких були: «Про внесення змін до Регламенту районної ради», «Звіт щодо виконання  Програми економічного та соціального розвитку Радивилівського району за 2015 рік», «Програма економічного та соціального розвитку Радивилівського району на 2016 рік», «Звіт про роботу КЗОЗ «Радивилівський РЦПМСД» щодо якісного та повноцінного надання медичної допомоги жителям району за 2015 рік», «Про внесення змін до рішення районної ради від 27.07.2012 № 306 «Про створення комунального закладу охорони здоров’я «Радивилівський РЦ ПМСД» Радивилівської районної ради», «Про звіт про виконання районного бюджету за 2015 рік», «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік».

На початку пленарного засідання голова районної ради Кондик В.М. повідомив, що вступив в дію Закон України «Про внесення змін до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо поіменних голосувань». В зв’язку з цим волевиявлення депутатів на  сесії районної ради буде проводитись шляхом відкритого поіменного голосування.

При розгляді питань порядку денного  «Звіт щодо виконання  Програми економічного та соціального розвитку Радивилівського району за 2015 рік», «Програма економічного та соціального розвитку Радивилівського району на 2016 рік» депутати районної ради дійшли висновку що ці питання є недоопрацьованими, інформацію подано неповну і подані проекти рішень не можуть бути затверджені сесією районної ради. З огляду на це, райдержадміністрації було доручено доопрацювати зазначені проекти рішень та представити їх на розгляд наступної сесії районної ради.

Сплеск емоцій викликав розгляд питання «Звіт про роботу КЗОЗ «Радивилівський РЦПМСД» щодо якісного та повноцінного надання медичної допомоги жителям району за 2015 рік», адже головний лікар закладу Войцеховський М.Г., який був відкликаний з курсів підвищення кваліфікації у м. Київ, на засідання сесії не з’явився і звітувати довелось в.о головного лікаря Сенчук Л.О. В процесі розгляду цього питання виступили працівники закладу, представники закладів охорони здоров’я району, лікар-стоматолог Марголич В.І., які висловили незадоволення фінансовою і господарською діяльністю головного лікаря Войцеховського М.Г. По даному питанню було прийнято рішення відповідно до якого: визнано роботу комунального закладу охорони здоров’я "Радивилівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Радивилівської районної ради незадовільною; рекомендовано  голові райдержадміністрації прийняти розпорядження про розірвання контракту з головним лікарем комунального закладу охорони здоров’я "Радивилівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Радивилівської районної ради Войцеховським М.Г. в порядку встановленому чинним законодавством.

Сесією районної ради було прийнято рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 27.07.2012 № 306 «Про створення комунального закладу охорони здоров’я «Радивилівський РЦ ПМСД», відповідно до якого  Радивилівську районну державну адміністрацію визначено уповноваженим органом управління комунальним закладом охорони здоров’я Радивилівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Радивилівської районної ради» та затверджено Статут закладу.

Рішенням сесії створено тимчасову контрольну комісію з питань перевірки фінансово-господарської діяльності КЗОЗ «Радивилівський РЦПМСД» Радивилівської районної ради.

Рішення звіт про виконання районного бюджету за 2015 рік фінансового управління РДА сесією взято до відома. Рішення «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік» прийнято із змінами, внесеними депутатами районної ради.

Сесією районної ради прийнято ряд районних програм, внесено зміни до окремих програм, розроблених виконавчим апаратом районної ради та РДА.

Прийнято рішення про надання грошової допомоги громадянам, які опинилися в скрутному матеріальному становищі; про розміри надання грошової допомоги членам сім’ї померлого бійця призваного для участі в антитерористичній операції.

Затверджено рішення про організацію харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах району.

Прийнято рішення про надання згоди на оренду майна спільної власності територіальних громад району; про надання згоди на безоплатне прийняття у спільну власність територіальних громад району об’єкта житлової нерухомості.

 Прийнято також ряд інших важливих для функціонування нашого району рішень, з якими можна буде ознайомитись на сайті районної ради протягом 10 робочих днів після проведення пленарного засідання сесії. 

 

Переглядів: 675 | Додав: Райрада | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Насамперед
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада