Районна рада
П`ятниця, 19.04.2024, 17:15
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Серпень » 16 » Розпочала роботу робоча група з вивчення питання передачі бюджетних установ
10:16
Розпочала роботу робоча група з вивчення питання передачі бюджетних установ

У понеділок, 15 серпня під головуванням В. Кондика відбулось перше засідання робочої групи з вивчення питання передачі зі спільної власності територіальних громад району у власність об’єднаних територіальних громад, що утворюються згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, відповідних бюджетних установ, створеної відповідно до спільного розпорядження голови Радивилівської районної ради  В. Кондика та голови Радивилівської райдержадміністрації О. Ващука від 11 серпня 2016 року №179/61.

Участь у засіданні взяли: заступник голови районної ради Гуменюк А.Д., голова постійної комісії з гуманітарних питань: охорони здоров’я, освіти, культури, фізичної культури та спорту Стецюк Ф.Г., Радивилівський міський голова Карапетян М.А., Крупецький сільський голова Мошкун В.В., заступник голови адміністрації Орищина Л.М., керівник виконавчого комітету міської ради Гуща С.В., начальник відділу з питань комунальної власності виконавчого апарату районної ради Богун Г.О., начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Салійчук Н.В., державний реєстратор (з реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань) сектору державної реєстрації адміністрації Синіцький П.С., в.о. головного лікаря комунального закладу охорони здоров’я «Радивилівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Радивилівської районної ради Сеньчук Л.О., начальник фінансового управління адміністрації Мартинюк О.С., начальник відділу освіти адміністрації Ковалевська І.М., начальник юридичного відділу апарату адміністрації  Морозюк О.А., начальник відділу культури і туризму адміністрації Шуст Т.О., головний спеціаліст відділу з питань комунальної власності виконавчого апарату районної ради Яковлєва О.М.

На засіданні виступили керівники структурних підрозділів РДА, які попередньо проаналізувавши установчі документи бюджетних установ, що перебувають в їх управлінні, доповіли які проблеми виникають при їх передачі у власність об’єднаної територіальної громади. Зокрема, акцентовано увагу на розбіжностях у назвах та адресах  окремих установ у Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад району, у Статутах та у Єдиному  Державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. У багатьох установ відсутня технічна документація а також документи, що посвідчують право власності на об’єкт та право на користування земельною ділянкою.

За результатами засідання робочої групи голова районної ради В.Кондик дав доручення керівникам структурних підрозділів РДА на наступне засідання робочої групи розробити та подати в районну раду проект рішення, в якому зазначити бюджетні установи, які перебувають в їх оперативному управлінні, узгодивши цей перелік із установчими документами установ та Єдиним  Державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Переглядів: 522 | Додав: Райрада | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Насамперед
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада