Районна рада
Четвер, 28.03.2024, 12:06
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Листопад » 23 » Інформація стосовно заміни або установлення систем опалення для соціально вразливих споживачів
16:53
Інформація стосовно заміни або установлення систем опалення для соціально вразливих споживачів

Громадська організація «Всеукраїнський союз чорнобильців» (далі – Організація) є громадською організацією, яка на добровільних засадах на основі єдності інтересів для спільної реалізації своїх прав і свобод об’єднує ветеранів та інвалідів з числа громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та з числа учасників ядерних випробувань і осіб, що підпали під дію іонізуючих випромінювань під час трудової діяльності або служби, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та ядерних випробувань, членів сімей учасників ліквідації і потерпілих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та прирівняних до них осіб.

 

З офіційних джерел надійшла інформація про державний проект щодо заміни або установленню систем опалення для соціально вразливих споживачів. Така інформація поширюється в різних виданнях та Інтернет новинах вже декілька років, але споживачі газу ще й досі не отримали офіційної пропозиції та будь–яких зразків заяв чи договорів від місцевого постачальника газу або безпосередньо від ПАТ «НАК «Нафтогаз України».

 

Громадяни України, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та які проживають на радіоактивно забруднених в результаті Чорнобильської катастрофи територіях, це цільова аудиторія – субсідіанти, які самостійно не можуть дозволити собі встановити нові системи опалення.

 

В межах державного проекту щодо зменшення енергоспоживання, заміни або установленню систем опалення, Організація має можливість сприяти прискоренню оформленню необхідних документів для отримання цільової субсидії до 30 тисяч гривень та всілякому роз’ясненню прав та обов’язків субсідіантів, членів Громадської організації «Всеукраїнський союз чорнобильців».

 

Під час проведення спільних з органами місцевого самоврядування заходів щодо поширення інформації про таку програму, будуть досягнуті наступні позитивні результати державного значення:

·       збільшиться рівень добробуту та соціального захисту населення;

·       буде частково реалізована закріплена у чинному законодавстві програма з соціального захисту постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи населення;

·       будуть придбані політичні дивіденди у вигляді безумовного зростання позитивного іміджу, схвалення дій законодавчої та виконавчої влади.

 

Вважаючи на те, що умови державної програми щодо заміни або установленню систем опалення для соціально вразливих споживачів вже декілька років поширюється, але на практиці кінцеві споживачі газу ще не отримали цільові субсидії, Організація звернулась до виробників опалювальних котлів в Німеччині. На цей час вже ведуться перемовини щодо залучення в Україну опалювальних систем у вигляді благодійної допомоги, безкоштовно. В разі підтримки діяльності Організації керівниками місцевого самоврядування, в Україну може надійти велика кількість якісного опалювального обладнання, що значно зменшить навантаження на державний та місцеві бюджети, а також на особисті витрати громадян, які проживають на радіоактивно забруднених внаслідок Чорнобильської катастрофи територіях.

 

З метою найбільш ґрунтовного та прискореного доведення до субсідіантів інформації стосовно заміни або установлення систем опалення для соціально вразливих споживачів, пропонуємо Вам поширити цей лист серед голів об’єднаних територіальних громад, сільських та селищних рад, міських рад районного значення, а також через засоби масової інформації усього населення району.

 

Для участі в цій програмі необхідно надіслати на поштову адресу Організації копії особистих документів, а саме:

·       роздруковану та заповнену з Інтернет сайту Організації заяву про вступ в Громадську організацію «Всеукраїнський союз чорнобильців»;

·       роздруковану та заповнену з Інтернет сайту Організації заяву про включення до благодійної програми «Заміна систем опалення»;

·       копію усіх сторінок паспорту громадянина України;

·       копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру фізичній особі, платнику податків;

·       для постраждал их внаслідок Чорнобильської катастрофи громадян, копію посвідчення особи , яка постраждала внаслідок Чорнобильсьої катастрофи (з вкладкою до посвідчення за її наявністю), а для мешканців Київської, Чернігівської, Житомирської, Рівненської, Волинської, Вінницької або Черкаської областей, довідку про реєстрацію міста проживання.

 

З більш детальнішою інформацією про діяльність Організації Ви маєте можливість ознайомитись на Інтернет сайті www.chernobyl-people.org 

 

 

 

З повагою,

Директор

Громадської організації

«Всеукраїнський союз чорнобильців»                                                  Гуленко В.Ю.

 

Переглядів: 433 | Додав: Райрада | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Насамперед
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада