Районна рада
Понеділок, 29.04.2024, 00:21
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

До уваги жителів та гостей Радивилівського району!

У четвер, 29 вересня 2016 року о 12.00 год., в комунальному закладі культури «Радивилівський міський центр культури, дозвілля та мистецтв» (приміщення колишнього кінотеатру) відбудеться тематичний захід «Осіннє золото в природі – щедре золото в душі», присвячений Міжнародному Дню людей похилого віку, Дню ветерана. Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь.

Оргкомітет

Переглядів: 419 | Додав: Райрада | Дата: 26.09.2016

Під керівництвом голови районної ради Володимира Кондика проведено організаційний комітет щодо підготовки та відзначення в районі  29.09.2016 Міжнародного дня людей похилого віку – Дня ветерана за участю голови районної організації ветеранів України Василя Бондара, начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації Тетяни Шуст, начальника відділу освіти райдержадміністрації Ірини Ковалевської, директора Радивилівського відділення територіального центру Віктора Гетьмана, в.о.головного лікаря комунального закладу охорони здоров’я ЦПМСД Людмили Сенчук, лікаря сімейної практики Лариси Кривуцик.  Члени оргкомітету обговорили  та затвердили програму проведення заходів.

Переглядів: 470 | Додав: Райрада | Дата: 22.09.2016

Голова Радивилівської районної ради Володимир Кондик, голова Радивилівської райдержадміністрації Олег Ващук спільно з головою районної організації ветеранів України Василем Бондаром та в.о. старости Козинської сільської об’єднаної територіальної громади Миколою Савчуком відвідали єдину в районі учасницю партизанського руху в с. Козин  Марію Осацьку. З побажаннями здоров’я, довгих років життя та подякою за захист батьківщини вручили  їй сувеніри та квіти.  

Переглядів: 343 | Додав: Райрада | Дата: 22.09.2016

У середу, 21 вересня, голова районної ради Володимир Кондик спільно з головою райдержадміністрації Олегом Ващуком взяли участь в урочистостях до Дня села Опарипси Радивилівського району, привітали усіх учасників та гостей заходу, вручили грамоти та подарунки лідерам сільської громади. Після святкового молебену усі присутні мали змогу насолоджуватися місцевими талантами, які демонстрували аматори та професіонали сцени. Було розіграно святкову лотерею.

Переглядів: 470 | Додав: Райрада | Дата: 22.09.2016

Допомогу держави – субсидію – можуть отримати українські родини, якщо їхні комунальні витрати перевищують в середньому 15% щомісячного сукупного доходу. Держава адресно заплатить за кожного громадянина.

10 міфів про субсидію

Міф 1. Кажуть, що субсидію доведеться повертати, а її оформлення може перешкодити продажу квартири, будинку чи оформленню спадку!?

Насправді субсидія є безповоротною державною допомогою, а її отримання НЕ пов'язане і НЕ тягне за собою зміни власника житла.

Міф 2. Кажуть, що необхідно використовувати в повному обсязі газ, воду та інші комунальні послуги, на які призначено житлову субсидію, інакше її перестануть надавати!?

Насправді якщо люди не використали всю норму ресурсів на сім'ю, заощаджені кошти субсидії залишаються на рахунках сім'ї і можуть бути використані в подальші місяці, в тому числі і для погашення обов'язкової частки платежу.

Міф 3. Кажуть, що клопоту з оформленням суб ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: Райрада | Дата: 13.09.2016

У залі засідань Радивилівської районної ради під керівництвом голови ради Володимира Кондика проведено чергове засідання 12 сесії районної ради депутатів сьомого скликання. На засідання прибули 22 депутати із 34. На порядок денний виносились 13 питань:

1.Про дострокове припинення повноважень депутата Радивилівської районної ради Рівненської області Калінчука Мирослава Олексійовича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі, за особистою заявою.

2. Про депутатські запити.Відповіді на депутатські запити.

3. Про звіт відділу містобудування, архітектури та житлового-комунального господарства райдержадміністрації по виконанню відділом функціональних обов'язків за 2015 рік та перше півріччя 2016 року.

4. Про звіт районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо організації та здійснення соціальної роботи з сім'ями ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: Райрада | Дата: 09.09.2016

Відбулося засідання комісії районної ради з питань надання матеріальної допомоги громадянам під керівництвом голови комісії, заступника голови районної ради Андрія Гуменюка. На комісії розглянуто 13 справ щодо надання матеріальної допомоги. В результаті всі заяви громадян району задоволено на загальну суму 11200 грн.

Переглядів: 448 | Додав: Райрада | Дата: 06.09.2016

Під керівництвом заступника голови районної ради Андрія Гуменюка проведено засідання робочої групи з вивчення питання передачі зі спільної власності територіальних громад району у власність об’єднаних територіальних громад, що утворюються згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, відповідних бюджетних установ, створеної відповідно до спільного розпорядження голови Радивилівської районної ради  В. Кондика та голови Радивилівської райдержадміністрації О. Ващука від 11 серпня 2016 року №179/61.

Участь у засіданні взяли: Ващук О.В. – голова райдержадміністрації; Стецюк Ф.Г. – голова постійної комісії з гуманітарних питань: охорони здоров’я, освіти, культури, фізичної культури та спорту ; Орищина Л.М. – заступник голови райдержадміністрації, Ковалевська І.М.–начальник відділу освіти райдержадміністрац ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Райрада | Дата: 06.09.2016

Громадська організація 

«Рівненська федерація малого та середнього бізнесу «Єдність» 

запрошує усіх бажаючих 

 

взяти  участь в он-лайн тестуванні  Інтернет-порталу згідно Проекту «Наскільки доступною є безоплатна правова допомога громадянам?»

Інтернет-портал - це ІТ-інструмент, котрий сприятиме підвищенню рівня якості надання безоплатної правової допомоги громадянам Рівненської області.

Наші дії на даному етапі реалізації Проекту:

- розробка та моніторинг роботи Інтернет - порталу, де у режимі реального часу буде відбуватися  оцінка задоволення потреб населення у наданні безоплатної правової допомоги;

-  аналіз результатів опитування та його публічне оприлюднення;

- впровадження даного ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Райрада | Дата: 05.09.2016

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 17 18 »
Насамперед
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада