Районна рада
Четвер, 28.03.2024, 16:51
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

 

10 березня 2016 року відбулось вшанування  пам’яті великого Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка. Участь у заходах взяв голова Радивилівської ради Кондик В.М., представники підприємств, установ, організацій, громадськість міста та району.

Відбулось покладання вінків до пам’ятника  Т. Шевченку у міському парку.  Із словом про великого поета України виступили начальник відділу культури ітуризму РДА Т. Шуст та член Національної спілки письменників України 

Галина Гнатюк.Священники Української православної церкви Київського патріархату відслужили поминальну панахиду.  Священник Олег Бабак у своїй промові підкреслив значення творчості Т.Шевченка для прийдешніх поколінь.< ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: Райрада | Дата: 11.03.2016

Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області повідомляє, що на нотаріусів покладено функції державного реєстратора. Тепер кожен громадянин може особисто обирати до кого звернутися за отриманням послуг з реєстрації, що в свою чергу дозволяє уникнути очікувань у чергах та паперової тяганини. Слід зауважити, що реєстрація речових прав та їх обтяжень на об’єкти нерухомого майна, а саме на земельну ділянку, підприємство як єдиний майновий комплекс, житловий будинок, будівлю, споруду або їх окремі частини, квартиру, житлове та нежитлове приміщення, та реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб підприємців здійснюється за принципом екстериторіальності, тобто заяви та документи для державної реєстрації можуть подаватися до будь-якого нотаріуса в межах України.

Перелік державних та приватних нотаріусів Рівненської області розміщений на веб-сайті Головного територіального управління юстиції у Рівненській області за наступним посиланням:

http://rivnejust ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: Райрада | Дата: 29.02.2016

25 лютого ц.р. в Бугаївській сільській раді відбулось виїзне засідання колегії райдержадміністрації під керівництвом голови адміністрації Ващука О.В., за участю голови районної ради Кондика В.М.

На порядок денний засідання колегії було винесено наступні питання:

1. Про виконання виконавчим комітетом Бугаївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади;

2. Про підсумки роботи аграрного комплексу району за 2015 рік та основні напрямки діяльності на 2016 рік ; 

3. Про стан виконавської дисципліни та організацію контролю за виконанням завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, голів обласної та районної державних адміністрацій за 2015 рік» ;

4. Про попередню оцінку діяльності виконавчих комітетів сільських рад за ІVквартал 2015 року.

& ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Райрада | Дата: 26.02.2016

23 лютого 2016 року під головуванням голови районної ради                   В. Кондика, за участі голови райдержадміністрації О. Ващука  відбулось пленарне засідання 6-ї чергової сесії районної ради сьомого скликання. Участь у роботі сесії взяли 28 депутатів. На пленарному засіданні були присутні голови сільських рад, начальники стуктурних підрозділів РДА, представники установ, підприємств, організацій.

На порядок денний сесії було винесено 26 питань, ключовими з яких були: «Про внесення змін до Регламенту районної ради», «Звіт щодо виконання  Програми економічного та соціального розвитку Радивилівського району за 2015 рік», «Програма економічного та соціального розвитку Радивилівського району на 2016 рік», «Зві ... Читати далі »

Переглядів: 674 | Додав: Райрада | Дата: 24.02.2016

19 лютого 2016 року священиками УПЦ  КП  проведено поминальну панахиду до другої річниці від дня розстрілу на Майдані у м.Києві справжніх патріотів України, яким небайдужа була доля  рідної держави – Небесної сотні.

Вшанувати пам'ять героїв зібралися чимало жителів міста та району. Голова районної ради В. Кондик, голова райдержадміністрації О. Ващук та працівники міської ради здійснили покладання вінків до пам’ятного знака Небесній сотні. Священники освятили пам’ятник Небесній сотні та виголосили промову-вшанування героям.

Переглядів: 497 | Додав: Райрада | Дата: 22.02.2016

12 лютого15.02.2016 перед приміщенням Будинку органів управління Радивилівської районної ради відбулись збори-шикування до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Зі словами привітань виступили  голова Радивилівської районної ради Володимир Кондик, керівник Радивилівської районної організації ветеранів Афганістану Віктор Вознюк, районний військовий комісар Леонід Кучкуда. Відбулось нагородження ветеранів Афганістану та воїнів АТО: воїнам –афганцям вручили 5 відзнак Президента України «25 років виведення військ з Афганістану», 5 медалей «За заслуги» І, ІІ, ІІІ ступенів Української Спілки ветеранів Афганістану, 1 медаль «За звитягу» Української Спілки ветеранів Афганістану, 1 почесну грамоту Української Спілки ветеранів Афганістану, ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: Райрада | Дата: 16.02.2016

Відбулась ІІІ Радивилівська районна спартакіада серед депутатів обласної, районної, міської, сільських рад, міського та сільських голів, працівників органів місцевого самоврядування 2016 року.

Метою проведення спартакіади є пропаганда здорового способу життя та відбору найсильніших спортсменів для участі в обласній спартакіаді, а основним завданням є залучення депутатів, посадових осіб та працівників органів місцевого самоврядування до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, зміцнення здоров’я, пропаганда фізичної культури і спорту серед населення.

В спартакіаді взяли участь 17 команд органів місцевого самоврядування (районної та сільських рад) та 71 спортсмен.

Перше загальнокомандне місце зайняла команда Добривод ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: Райрада | Дата: 16.02.2016

 12 грудня статрувала ІІІ районна спартикіада органів місцевого самоврядування. Захід урочисто відкрив голова ради Володимир Кондик. Володимир Миколайович побажав учасникам гарних результатів, цікавих вражень та захоплюючих емоцій. Ще приємним виявився той факт, що саме в цей день святкували свої уродини троє сільських голів, проте привітати довелося лише одного - Шанковського Ігоря Павловича. Всі громади району прийняли активну участь у заході, організованому районною радою за підтримки райдержадміністрації. Окремі громади виставили цілі команди. Турніри проводились з таких видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс та волейбол. Активною виявилася позиція самих сільських ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: Райрада | Дата: 12.02.2016

Радивилівською районною радою розпочато підготовку до проведення пленарного засідання  чергової шостої  сесії районної ради сьомого скликання. Зокрема, проведено засідання постійних комісій з економічних питань, комунальної власності, розвитку підприємництва та залучення інвестицій; з правових питань, депутатської діяльності та місцевого самоврядування; з питань бюджету, фінансів та податків; з гуманітарних питань: охорони здоров’я, освіти, культури, фізичної культури та спорту  планується засідання постійної комісії аграрної політики, земельних відносин, розвитку села та екології і природокористування. На розгляд постійних комісій винесено наступні питання:

1.     Депутатські запити.

2. Про внесення змін до Регламенту районної ради сьомого скликання.

3. Про результати діяльності прокуратури Радивилівського району на території району за 2015 рік.

4. Про звіт  щодо  виконання   Програми ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: Райрада | Дата: 11.02.2016

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 18 »
Насамперед
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада