Районна рада
Вівторок, 14.05.2024, 18:41
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Привітання голови [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

Голова районної ради Володимир Кондик взяв участь у відкритті пам’ятного знака біля Шевченкового джерела, при  якому, за народними переказами, в жовтні 1846 року зупинявся Тарас Шевченко , в селі Пустоіванному поблизу міжнародної туристичної автотраси Київ – Чоп.

Після освячення джерела місцевим священиком виступили дубенський письменник, художник, скульптор, автор пам’ятного знака Микола Тимчак і радивилівська потеса Галина Гнатюк. Своїми думками ділилися також голова Радивилівської районної ради Володимир Кондик, голова райдержадміністрації Олег Ващук, депутат районної ради, місцевий підприємець Олександр Краплич. Школярі підготували літературну вікторину.

 

Переглядів: 432 | Додав: Райрада | Дата: 30.05.2016

У п’ятницю, 27 травня, голова районної ради Володимир Кондик спільно з колективом попрощалися з героєм батальйону "Айдар" сержантом Збройних Сил України Миколою Кулібою. Військовослужбовець штурмового батальйону бригади, в зоні проведення Антитерористичної операції, загинув 23 травня біля населеного пункту Тарамчук, що на Донеччині. Він підірвався на міні в автомобілі, який виїхав на місце збитого ворожого безпілотного літального апарату. Аби віддати шану бойовому командиру, якого називали «Батя», «Батейко» чи«дядя Коля», у його рідне село Срібне прибули побратими з батальйону «Айдар», односельчани, жителі району та області, родина.

Переглядів: 394 | Додав: Райрада | Дата: 30.05.2016

У зв'язку із загибеллю військовослужбовця з Радивилівщини під час проведення АТО на сході України, уродженця з с.Срібне Радивилівського району Миколи Куліби,  25 та 26 травня 2016 року оголошено в районі днями жалоби, а на всій території Радивилівського району на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України. Підприємствам, установам та організаціям у ці дні запропоновано внести відповідні зміни до всіх запланованих культурно-масових заходів, спортивних змагань та програм радіопередач.

Переглядів: 435 | Додав: Райрада | Дата: 25.05.2016

Змаганнями з футзалу завершилась обласна спартакіада 2016 року серед депутатів обласної, районних рад, міських рад міст обласного значення, сільських та селищних рад. Команда Радивилівського району, за яку виступили Крупецький сільський голова Віталій Мошкун, Сестрятинський сільський голова Андрій Зварич, депутат районної ради Михайло Стрик, депутати Башарівської сільської ради Олександр Левчук, Сестрятинської сільської ради Назар Федорчук та Рідківської сільської ради Олег Ремесник, була на цих змаганнях п’ятою.  

За результатами змагань з п’яти видів спорту (футзал, настільний теніс, шахи, шашки, волейбол) підбито загальні підсумки спартакіади. Збірна команда нашого району зайняла загальне п’яте місце, пропустивши вперед команди Рокитнівського, Сарненського, Млинівського та Рівненського районів.

Щира подяка від керівництва районної ради депутатам обласної та районної, міської рад, сільським головам, які прийняли участь у обласних спортивних з ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Райрада | Дата: 19.05.2016

Ми, депутати Радивилівської районної ради, глибоко стурбовані ситуацією, яка склалася у процесі реорганізації загальноосвітніх навчальних закладів Радивилівського району. Відповідно до рішення конкурсної комісії при ОДА , з метою підтримки новостворених опорних шкіл Козинському навчально-виховному комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – колегіум» передбачено виділення коштів для покращення матеріально-технічної бази. При цьому обов’язковою умовою виділення коштів є реорганізація Івашуківської ЗОШ I-III ступеня та Гранівської ЗОШ I-III ступеня. Ми усвідомлюємо всю важливість процесу реорганізації шкіл і вважаємо його потрібним, оскільки головною причиною такого кроку є переформатування системи надання освітніх послуг та недостатня кількість учнів для повноцінного функціонування навчальних закладів. Далеко не останнім аргументом в цьому процесі є і відсутність фінансових ресурсів для утримання розгалуженої мережі навчальних закладів. Проте до депутаті ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Райрада | Дата: 18.05.2016

У залі засідань Радивилівської дитячої школи мистецтв за ініціативи голови районної ради Володимира Кондика проведено літературно-музичне дійство пам’яті відомого українського поета, нашого земляка Григорія Чубая ( 23 січня 1949 – 16 травня 1982) «Цей світ вертеп». У Радивилів приїхали письменники і книгознавці з Дубна, Львова і Рівного, вчителі-філологи зі шкіл району, прийшли районні керівники, любителі поезії, учасники літературного конкурсу, присвяченого видатному землякові.

Вела зустріч вчителька Радивилівської школи-ліцею, член Національної спілки письменників України Галина Гнатюк. Думками ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: Райрада | Дата: 18.05.2016

У залі засідань Радивимлівської районної ради під керівництвом голови ради Володимира Кондика проведено чергове засідання 8 сесії районної ради депутатів сьомого скликання. На засідання прибули 28 депутатів з 34. На порядок денний виносились питання:

1.Про дострокове припинення повноважень депутата Радивилівської районної ради Рівненської області Бурмая Володимира Петровича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі, за особистою заявою.

2.Про дострокове припинення повноважень депутата Радивилівської районної ради Рівненської області Кравця Михайла Михайловича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі, за особистою заявою.

3. Про депутатскі запити.

4. Про районні програми, внесення змін до програм:

4.1 Про Програму&n ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: Райрада | Дата: 18.05.2016

Під керівництвом голови районної ради Володимира Кондика підведено підсумки літературного конкурсу імені Григорія Чубая «Молодий голос» на кращий авторський поетичний твір .У номінації «Дорослі твори»  перемогу здобула Світлана Скруха (Світлана Журавка), 02.05.1978 року народження, с.Пляшева, науковий співробітник Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви», автор поезій та пісень. У номінації “Дитяча поезія” найкращою було визнано добірку учениці  4 класу Радивилівського НВК “Школа №2 – ліцей” і вихованки гуртка “Юний журналіст” районного будинку школяра Богданки Чучман. Також журі вирішило відзначити заохочувальним призом ще одну вихованку цього ж гуртка Роксолану Парійчук, ученицю Крупецької ЗОШ.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 17 т ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Райрада | Дата: 17.05.2016

Під керівництвом голови районної ради Володимира Кондика проведено засідання простійної комісії районної ради з гуманітарних питань: охорони здоров’я, освіти, культури, фізичної культури та спорту. Основними питаннями засідання комісії були оптимізація та реорганізація загальноосвітніх навчальних закладів району.

Переглядів: 397 | Додав: Райрада | Дата: 12.05.2016

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 17 18 »
Насамперед
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання

 

 

<
Наші координати
м. Радивилів
35500
Рівненська область.
вул. І.Франка 11.
тел.(факс) 03633 - 433-28
e-mail:raduv@ukr.net
© 2024
Радивилівська районна рада